Witam!
Mam problem z pneumatycznym centralnym zamkiem w golfie II. Od jakiegoś czasu otwierają sie tylko drzwi od kierowcy. Co się stało?
nie działający centralny zamek mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- xxxGlaDxxx
- ...
wiec tak, po otworzeniu z pilota lub otworzeniu z kluczyka otwierają sie tylko drzwi kierowcy(wersja 5-cio drzwiowa). Nie słychać pompki ale sprawdzałem na krótko i działa. Bezpiecznik od centralnego też działa. A żeby wszystkie siłowniki sie popsuły to raczej nie możliwe
Ostatnio zmieniony śr cze 09, 2010 21:37 przez strzechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdopodobnie jakiś weżyk strzelił i nie doprowadza powietrza podobną sytuacje miałem w MK3 więc pokolei musisz sprawdzić weże cisnieniowe czy ktróryś nie jest przetarty możliwe,ze wyskoczył na łaczeniu z drzwiami lub innym miejscu.
PS. NIE TEN DZIAŁ! DZIAŁ TECHNICZNE JEST OD TEGO TYPU TEMATÓW NA PRZYSZŁOŚĆ PRZECZYTAJ REGULAMIN
PS. NIE TEN DZIAŁ! DZIAŁ TECHNICZNE JEST OD TEGO TYPU TEMATÓW NA PRZYSZŁOŚĆ PRZECZYTAJ REGULAMIN
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 03:14 przez Wegiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43