brak klimy.

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

nielegalny23
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

brak klimy.

Post autor: nielegalny23 » pn kwie 19, 2010 19:16

Witam Wszystkich..

Mam problem zwiazany z klimatyzacja w borze 2.3 nie wiem czemu poprostu nie dziala. nie zalacza sie, byla nabijana sprawdzono szczelnosc , wszystko ok, ale nie zalancza kompresor.. co moze byc tego przyczyna, podobno jak byl sprawdzany komputerem to wyskoczyl blad jakiegos czujnika, ale nie wiem niestety jakiego:( Jak by mogl ktos mi cos w tej sprawie oradzic bylbym wdzieczny.

z góry dzieki :)

ZbyszekGolf
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: ZbyszekGolf » pn kwie 19, 2010 19:19

Witam ja miałem tak samo w golfie III a był uszkodzony sterownik wentylatorów znajdujący się pod zbiorniczkiem wyrównawczym

Awatar użytkownika
bombel-g2
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: bombel-g2 » pn kwie 19, 2010 19:20

sprawdź wogóle czy po włączeniu klimy dochodzi prąd do sprężarki jeśli nie to szukaj przyczyny w instalacji... małoprawdopodobne żeby kompresor padł- ale możliwe- zimą też powinno się właczyć na chwile zeby pochodziło... :bajer:

Kamil
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło

nielegalny23
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: nielegalny23 » pn kwie 19, 2010 22:27

to znaczy tak.. podlaczylem pod Vaga wyszło ze jest blad typu...00792 - Przełacznik cisnienia klimatyzatora... wymienili go na nowy i to samo.. nie chodzi.. a pozatym zadnych bledow nie ma:( i co teraz?

[ Dodano: 20 Kwi 2010 18:49 ]
dzis znow uslyszalem ze jest za zimno jeszcze aby klimatronik zezwolil klimie na takie chlodzenie....zeby poczekac az cieplej bedzie..

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”