[mk3] radio gamma IV DSP i zmieniarka Panasonic DP-88N
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[mk3] radio gamma IV DSP i zmieniarka Panasonic DP-88N
mam pytanie :0 czy znalazła by się osoba która ma taki zestaw w swoim golfie ?:P albo osoba która potrafiłaby to podłączyć? najlepiej z okolic Częstochowy . albo jakiś schemat , bo ja już nie daję z tym rady :p

Edit 1- OEM+
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
WSZYSTKO jest na forum  jak nie czujesz sie na siłąch to podrukuj i podjedz do najblizszego car audio. pare zloty lzejszy ale bedziesz mial dzialające. jak bedziesz sam na chybił trafił sie szarpał to najwyzej popalisz.
 jak nie czujesz sie na siłąch to podrukuj i podjedz do najblizszego car audio. pare zloty lzejszy ale bedziesz mial dzialające. jak bedziesz sam na chybił trafił sie szarpał to najwyzej popalisz.

jak nie czujesz sie na siłąch to podrukuj i podjedz do najblizszego car audio. pare zloty lzejszy ale bedziesz mial dzialające. jak bedziesz sam na chybił trafił sie szarpał to najwyzej popalisz.
 jak nie czujesz sie na siłąch to podrukuj i podjedz do najblizszego car audio. pare zloty lzejszy ale bedziesz mial dzialające. jak bedziesz sam na chybił trafił sie szarpał to najwyzej popalisz.Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- morfeusz86r
- Forum Master 
w tej zmieniarce jest wejście mini ISo a radio ma ISO więc nie jest plug&play  trochę szukałem na forum i nie znalazłem takiego zestawienia...a ja też mam ori kabel pod ori zmieniarkę bo miałem tylko mi padła
 trochę szukałem na forum i nie znalazłem takiego zestawienia...a ja też mam ori kabel pod ori zmieniarkę bo miałem tylko mi padła

trochę szukałem na forum i nie znalazłem takiego zestawienia...a ja też mam ori kabel pod ori zmieniarkę bo miałem tylko mi padła
Edit 1- OEM+
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921