Nierówno stoi
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Nierówno stoi
Mam zawieche MTS 60/40 i prawa strona siedzi wyzej niz lewa zawieszenie i odboje nowe sa....
przy wczesniejszym zawieszenieu seryjnym tak samo.... ;(( lewa nizej a prawa wyzej
co robic??
przy wczesniejszym zawieszenieu seryjnym tak samo.... ;(( lewa nizej a prawa wyzej
co robic??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3211521#3211521
- xxxGlaDxxx
- ...
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ja rowniez mam taki problem...lewy tyl jest nizej niz prawy...niby cm ale strasznie widac...i zaczyna mnie to wkurzac...
Ostatnio zmieniony pt kwie 02, 2010 17:12 przez Mavrick, łącznie zmieniany 1 raz.
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
odchudzanie sie kłania lewa strona sie moze troche ubić od ciezaru kierowcy
sprawdz czy sprezyny sa dobrze osadzone na talerzach kolumny , i czy góra amortyzatora jest dobrze skrecona
tu nie ma to przełożenia bo w mk2 się przykreca kolumne do piasty a w mk4 sie wklada kolumne w piaste więc szukałbym innej przyczyny007yankes pisze:s0unD napisał/a:
ja w moim tez cos mialem krzywo ale potem sie skalpem, ze z jednej strony za gleboko w piascie bylo wsadzone
a moglbys szerzej to opisac??
sprawdz czy sprezyny sa dobrze osadzone na talerzach kolumny , i czy góra amortyzatora jest dobrze skrecona
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia