mam kilka pytan co do golfa mk2 moj pierwszy samochod
1. czy klamki pasuja z lewych drzwi do prawych bo mam wkladke uszkodzona od kierowcy i lipa non stop chodzic i otweirac od pasazera strony
2, czy jest taka mozliwosc ze podczas jazdy po wodzie ostra ulewa i duze kaluze i bardzo mokro moj golf na 1,6 PN automat zaczal tracic obroty i zaczela sie palic kontrolka oleju przy bardzo niskich obrotach ,czy jest to wina zalania auta?? woda?? prosze o pomoc
3.jak ustawic obroty w silniku 1,6 PN
dzieki za pomoc
tnx
Pare pytan od laika szczesliwego posiadacza golfa mk II
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
-
- Forum Master
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A co do tego szarpania przy jeździe po wodzie to ja bym się bliżej przyjrzał kablom WN kopułce i palcowi. A jeżeli tego nie wymieniałes to ja bym zaiwestował i wymienił. Ja tez tak miałem. Jak tylko deszcz spał to odrazu mi gasł i nie chciał jechac. Ale nawet to możesz w prosty sposób sprawdzić. Jak będzie sucho, i auto ładnie bedzie chodzic to weź sobie taki zraszacz przenośny do kwiatów, otwórz machę i popryszkaj kopułkę. Taka mgiełka jest dla niej najgorsza. Jeżeli ci pokażą się objawy jakie masz efekt jes na 100% pewny kopułka jest do wymiany. A jak nie to popryskaj kable. I oczekuj efektu. Tak to najprościej sprawdzić, chociaz ten teścik jest nie zawsze wiarygodny, ale przeważnie się sprawdza. Pozdro.