Moduł komfortu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- domino19140291
- Ma gadane
Moduł komfortu
Mam mały problem. Padło mi sterowanie el.szyb,lusterek,zamykanie z kluczyka. Sprawdzałem czy działają silniki od szyb zamykając i otwierając je z kluczyka z zewnątrz. Moduł komfortu padł z tym że ten w drzwiach kierowcy. Wykręciłem go przelutowałem pare styków ale nic nie dało. Jest pare lekko poprzypiekanych miejsc więc nie ma wątpliwości że nie działa. Na allegro nie moge znaleźć tego modułu.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
mówisz o elektrycznym podnośniku szyby ?? Moduł komfortu to raczej pod kierownicą jest...
w sumie to nie napisałeś z czym jest problem poza tym że nie działa... to że nie ma na allegro, to jest problem ??domino19140291 pisze:Mam mały problem. Padło mi sterowanie el.szyb,lusterek,zamykanie z kluczyka. Sprawdzałem czy działają silniki od szyb zamykając i otwierając je z kluczyka z zewnątrz. Moduł komfortu padł z tym że ten w drzwiach kierowcy. Wykręciłem go przelutowałem pare styków ale nic nie dało. Jest pare lekko poprzypiekanych miejsc więc nie ma wątpliwości że nie działa. Na allegro nie moge znaleźć tego modułu