Gdzie dostać można gumę z przeplywomierza 1,8 ke-jetronic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie dostać można gumę z przeplywomierza 1,8 ke-jetronic
Witam , chcialem was panowie zapytac, czy nie wiecie gdzie mozna dostac te gumę ktora nachodzi na przeplywomierz w KE-jetronicu i w skład tej gumy wchodzi jeszcze rura i jeszcze jedna guma która do przepustnicy jest przykrecana, czyli dolot . Nie wiem jak tego szukac na allegro albo gdzie to procz serwisu VW idzie dostac - moja juz jest spekana i łapie falszywe powietrze - juz to prowizorycznie tasma klejąca taką mocniejsza pokleiłem -ale nie wiem jak to dlugo wytrzymie . A guma mi peka na tych gumowych garbach amortyzujących że tak powiem
- Paweł Marek
- V.I.P.
konkretnie nie odpowiem ale raczej żadna firma nie wykonuje podrób tego typu przewodów czy to do odmy czy do regulatora obrotów. Pozostaje szrot albo kombinowanie. Ale w aso też możesz zapytać nieraz ceny nie są duże. ASO Gajos z SOPOTU ma cennik na stronie, wystarczy numer wpisać
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.