Szarpanie,gaśnięcie,duże spalanie<POMOCY>:(((

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kawasaki196
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Szarpanie,gaśnięcie,duże spalanie<POMOCY>:(((

Post autor: kawasaki196 » wt lut 09, 2010 21:25

Witam wszystkich mam problem ze swoim golfem,mianowicie opisze to jak tylko sie da,więc tak zaczeło sie jakies 10 dni temu zapaliłem golfa rano ruszyłem poczułem jak by brakowało mu siły,nic zgasł zapaliłem pojechałem dalej,czułem ze jest coś nie tak,zaczoł szarpac,na puszczonym gazie,i przy rozpędzaniu ale tak słabiej,zaczoł gasnąć,jak jade i puszcze go na luz,tak jak by chodził na 4 cylindy potem 3,2,1 i zgasł takie jest moje wrażenie,myślałem ze pasek przeskoczył,nic sprawdziłem było ok ustawiłem jescze raz,idealnie w punktach,zapalił niestety tak samo,załozyłem nowe świece beru, dalej tak samo, nie poddaje sie nowa kopułka,stara była troszke wypalona,dalej to samo,niewiem co jest grane,golf jest z 1992 roku silnik 1.8 b 75km przebieg 240 tys,poszanowany samochud,podłączyłem vaga ale ze wzgledu na rocznik mam tylko odczyt błędów,bez bloków pomiarowych,i jest błąd 523 Czujnik temp.powietrza zasysanego-G 42 przerwa lub zwarcie do plusa,sprawdziłem czujnik niema przejścia miernikiem, teraz moje pytanie czy przez ten czujnik może gasnąć???i tak wariowac?? proszę o jakieś propozycje jak ugryść ten temat a i dodam ze auto dużo pali,około 9 litrów na trasie tak przy 100km/h,chyba troszke sporo,silnik w największe mrozy przy minus 33 palił z pierwszego,Proszę o porade jak ktoś moze to podac numer gg będe miał lepszy kontakt, Pozdrawiam

jackyz
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: jackyz » wt lut 09, 2010 22:09

Wymień kable.

Jacek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”