Jak byłem na ustawienie kata wtrysku to mechanik mi powiedział że złe mam założenoe koło czy docisk nie pamietam i musiał coś tam cudować aby to ustawić.Powiedział że można zamontować w dwóch położeniach
Jak że nie długo za radą Miachaśa i Arwana będe zmieniał sprzegło i pakował od SB żeby dało rade.
Jak ustawić prawidłowo znak na kole?
U góry przy głowicy na kole znaki powinny zejśc się na płetwie , po tem na dole powinienem założyć koło tak aby wycięcie było u góry tak jak bym założył skrzynie i powinno się pokazać owo wycięcie , dobrze pisze?
Znaki na kole zamachowym jak ustawić przy wymianie sprzegla
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Znaki na kole zamachowym jak ustawić przy wymianie sprzegla
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Nie ma takiej opcji...nawet mądra książka wyklucza takie cośPowiedział że można zamontować w dwóch położeniach

Nic nie ustawiasz!!!Przykręcasz docisk do wału,a do docisku koło zamachowe i ma grać.Nie da sie złożyć inaczej...heh,chyba że poprzedni mechanior składał wszystko za pomocą młota i nie zwracał uwagi na to,że otwory na śruby są asymetryczniegrandi pisze:Jak ustawić prawidłowo znak na kole?

grandi pisze:U góry przy głowicy na kole znaki powinny zejśc się na płetwie , po tem na dole powinienem założyć koło tak aby wycięcie było u góry tak jak bym założył skrzynie i powinno się pokazać owo wycięcie , dobrze pisze?

Na kole zamachowym szukaj znaku przypominającego nacięcie przecinakiem.Nie sugeruj się dwoma dużymi wypustami