Świece zarowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Świece zarowe
Klekla mi jedna swieczka zarowa i chcialem wymienic najlepie weszystkie jak uslyszalem cene 65pln a sztuke to mi sie cieplo zrobilo.Gosc zaproponowal mi swiece Beru w takiej zaporowej cenie.W inym sklepie swieca tej marki ta sama cena,ale tu spszedawca powiedzial ze ma rowniesz tancsze swiece ISKRA po 18pln Czy te ISKRY sa ware zamontowania???
..-----..
- Tomasz Bis
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Iskra , trzecia zima , nie ma problemu .
Jak się mylę proszę poprawić , nie obrażać .
http://www.youtube.com/watch?v=iatezFC1aFk&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=iatezFC1aFk&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzieki wszystkim za pomoc,no moze oprucz kolegi //stonefree// ktory chyba procz wyszukiwania slowek w tekscie nigdy niemial nic wspulnego z mechania a palca niemoze od klawiatury oderwac i dac spokuj z tym bezproduktywnym pisaniem i zabiraniem miesca dla innych kolegow ktozy widac ze maja wiedze i doswiatczenie!!! Pozdrawiam i jezcze raz dzieki
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 22:34 przez Pieciaa, łącznie zmieniany 1 raz.
..-----..
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja polecam świece Febi Iskrę przejęło NGK więdź sądzę że jest to samo co w pudełkach NGK
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja za komplet Bosch do AAZ dałem 132 zł, czyli 33 zł za sztukę.
Szukając świec do siebie czytałem opinię o Iskrach i raczej nie były pozytywne. Świece lepiej miec dobre aby zimą odpalić. Nie ma co przesadzać z oszczędnością. Ja nie mam nadmiaru gotówki ale już się wielokrotnie przekonałem, że takich rzeczy często nie oszukasz. Zaoszczędzisz na częściach to za rok lub krcej znowu Cię to może spotkać.
Szukając świec do siebie czytałem opinię o Iskrach i raczej nie były pozytywne. Świece lepiej miec dobre aby zimą odpalić. Nie ma co przesadzać z oszczędnością. Ja nie mam nadmiaru gotówki ale już się wielokrotnie przekonałem, że takich rzeczy często nie oszukasz. Zaoszczędzisz na częściach to za rok lub krcej znowu Cię to może spotkać.
Ostatnio zmieniony pt sty 22, 2010 12:14 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.