Lusterka od Golfa V w Golfie 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lusterka od Golfa V w Golfie 3
Witam mam pytanie czy ktoś przerabiał kiedyś lusterka od MK5 do MK3.Widziałem zdjęcia na allegro koleś chce sprzedać fele borbet i zauważyłem u niego taka modyfikacje czy ktoś już kiedyś przerabiał takie coś jeśli macie jakieś info to piszcie bo jestem zainteresowany takim modem i pewnie nie tylko ja.pozdro i wrzucam dla was fotę z tym modem
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 11:24 przez Dubik, łącznie zmieniany 1 raz.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Mk5 ma obłe - okrągłe lusterka, te są podobne do Polo ale też raczej nieDubik pisze:mettenos, to od jakiego modelu na moje oko to są mk5
[ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 ]
raczej jednak od Polo, tyle że kąt zdjęcia tzn, od doły jest mylący, moim zdaniem od Mk5 wyglądałby trochę nieswojo, bo są duże
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 15:16 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
A nie możesz się tego kolesia spytać? Przecież możesz do kolesia z allegro napisać emilka a lustro na bank od polo 2005-2008
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 21:29 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Rozmawiałem z autorem posta na GG. To sa lusterka od Octavii II. Przeróbka jest troche pracochłonna... poniewaz.. przykładajac lusterko z octavii.. mozna co najwyzej niebo za autem podziwiac ..a nie samochody jadace za nami trzeba zmienic kat ustawienia lusterka.. oraz przerobic obudowe..zeby to jakos wygladało niestety nie mam zdjec z prac przy tym... ale temat jak najbardziej do ogarniecia dla chcących w razie potrzeby postaram sie pomóc... na tyle na ile uda mi sie wytłumaczyc to przez GG lub na PW. Pozdrawiam
kaspelek, Dokładnie wczoraj uzyskałem informacje no icóż ja sie podejmuje takiego modu będę rzeźbił a co z tego wyjdzie to nie wiem bo jest trochę pracy przy przeróbce ale nie poddam sie muszę je mieć u siebie bo wyglądają nieziemsko na golfie MK3 jeszcze raz wielkie dzięki kaspelek za info.
http://img35.imageshack.us/img35/9276/vagc.jpg
- Lukasz_mk2
- Forum Master
Lukasz_mk2[/b] pewnie że zrobie tylko dopiero wtedy gdy będę przerabiał lustra będą dokladne foto i opis jeśli mi na to pozwoli kaspelek bo to on pomoże mi w przeróbce i to on jest autorem modu
[ Dodano: 21 Sty 2010 10:24 ]
No i co widać coraz więcej jest zainteresownych tym modem ale tak na poważnie naprawde super to wygląda i ogromny szacun dla kaspelka
[ Dodano: 21 Sty 2010 10:24 ]
No i co widać coraz więcej jest zainteresownych tym modem ale tak na poważnie naprawde super to wygląda i ogromny szacun dla kaspelka
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 11:22 przez Dubik, łącznie zmieniany 1 raz.