czy takie wklady beda pasowac do mk2 1.8 90r
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
czy takie wklady beda pasowac do mk2 1.8 90r
http://moto.allegro.pl/item877112181_am ... 2_szt.html zakupilem takie 2 wklady nowe za 50zl czy beda pasowaly? do 90R
- Ziembi
- Mały gagatek
- Kontakt:
Katalog Monroe podaje, że będą pasowały tylko do Golfów do 89r. Dla pojazdów po 89r. oferowane są już całe amortyzatory, a nie same wkłady, więc bardzo możliwe, że w późniejszych golfach nie było możliwości wymiany samych wkładów, ale niech się wypowie na ten temat ktoś bardziej zorientowany.
Ja u siebie ostatnio wymieniałem amorki z przodu (też Golf 90r.), ale nie spojrzałem czy da się wyjąć z nich same wkłady. Jak będę w garażu to mogę spojrzeć, bo jeszcze tam leżą, ale nie mam pewności czy to oryginały.
Ja u siebie ostatnio wymieniałem amorki z przodu (też Golf 90r.), ale nie spojrzałem czy da się wyjąć z nich same wkłady. Jak będę w garażu to mogę spojrzeć, bo jeszcze tam leżą, ale nie mam pewności czy to oryginały.
- lukiskwuki
- Użytkownik
-
- Użytkownik
bo sa rózne opisy na allegro ze pasuja od 84-90 pozatym mam teraz jakas chinszczyzne optimal znalazlem teraz takie na allegro i pasuje od 83-91 i wygladaja na rozbieralne
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 12:54 przez pawelekk24, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
pawelekk24, podpowiem ci że nikt nie wie dokładnie do jakiego rocznika nadają się wkłady, bo skąd wiesz co założył poprzedni właściciel. Ja miałem Jetkę z 1984 roku i też miałem całość a nie wkłady. Trzeba tam popatrzeć po prostu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Nowe są spawane chyba nie do wyjęcia - firma kiepska - ale czy dasz radę odkręcic tulejke w poduszcze u kolegi zeszla puknięciem jak ja wymieniałem u siebie to za chiny ludowenie chciała i wymieniałem całą kolumnę

...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik