Jako, że nie działa mi podgrzewanie fotela kierowcy, chciałem sprawdzić czy oby włącznik nie jest problemem i zamienić go z sztuką od pasażera. Przy wyjmowaniu go cholernie ciężko szedł aż w końcu sam się wypiął od wtyczki, która została w środku. Zapewne są za krótkie kable. Mały zonk bo teraz nie podłączę wtyczki bez demontażu dalszych elementów. Ponadto będę musiał wyjąc wszystkie włączniki (tj. awaryjne, podgrz. tylnej szyby, esp), a ciągnięcie na siłę chyba nie jest najlepszym wyjściem bo pourywam kable.
Stąd moje pytanie, czy mam rozebrać kratki i w ten sposób uzyskać dostęp do wtyczek? Ale z drugiej strony nie wyjmę ich chyba bez wyciągnięcia (na siłę ) włączników? Możę należy wyjąć NAVI MFD wpierw? Dodam, że nie ma nad nią pojemnika na kubki.
PS. Tak, przeszukałem forum, ale nei uzyskałem odpowiedzi co do tego za co się wziąć. Ba, nawet niektórzy pisali, że można włączniki zamienić bez dalszego demontażu, ale chyba mieli dłuższe wiązki kabli, bo ja nie widzę innego rozwiązania.
Dostęp do wtyczek włączników pod środkowymi kratkami.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP