dziwnie działający nawiew..nogi mi zamarzają
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dziwnie działający nawiew..nogi mi zamarzają
Jakiś czas temu popsuł mi się nawiew.. mimo przekręcania pokrętła w różne pozycje i tak cały czas wiało z górnych kratek a jak wiadomo w zimie bez nawiewu na szybę ciężko było gdziekolwiek wyjeżdżać. Problem został rozwiazany (zdjąłem deskę i okazało się ze spadła ta klapka do której dochodziła linka od regulacji pozycji nawiewu). Ale po złożeniu jak się okazało nawiew na szybę działa tylko wtedy jak ustawie pokrętło w pozycję NOGI+KORPUS i kiedy pozamykam wszystkie kratki. Dodam jeszcze ze urwał mi się uchwyt od linki która otwiera i zamyka nawiew na szybę więc zostawiłem ją w pozycji otwartej. Kiedy ustawiam nawiew na szybę to powietrze nigdzie nie wylatuje i słychać jakby wszystko bylo pozamykane bo strasznie wtedy buczy. Trochę może to pomotałem ale myślę ze ktoś zdoła mi w tym pomóc i cokolwiek doradzić.
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A może to nie uchwyt od linki tylko uchwyt pancerza tejże linki. Zajżyj tam i jeśli tak to można pancerz linki przymocować opaską zaciskową plastikową do drugiego pancerza.nosboR pisze:Dodam jeszcze ze urwał mi się uchwyt od linki
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Podepnę się pod temat: mianowicie nie mam tylko nawiewu na nogi, reszta ok. Mam klimatronika, i tam klapki sterowane są chyba silniczkami elektrycznymi, czy da to rade jakoś naprawić bez ściągania całej deski?? dostęp od spodu??
Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "
wątpie aby dało się cokolwiek przy tym zrobić bez ściągania jeżeli oczywiście chodzi o dostęp do klapek (jakiś czas temu spadła mi klapka ta zaraz obok silnika dmuchawy w środku tunelu i wtedy musiałem ściagać całą deskę po czym problem został rozwiązany lecz wtedy nawiew i sterowanie nie działałoł mi wcale) chyba że winowajcą jest jakaś usterka w panelu sterowania..a z jego wyjęciem myśle ze nie ma wiekszych problemów
mimo wszystko poczekaj aż wypowie się ktoś kto posiada klimatronika bo w Twoim przypadku raczej nie pomoże opaska zaciskowa
mimo wszystko poczekaj aż wypowie się ktoś kto posiada klimatronika bo w Twoim przypadku raczej nie pomoże opaska zaciskowa
To odpada, słychać ze silniczek pracuje, ale mimo to efektów nie czuć. Na pewno coś się urwało Demontaż całej deski potrafi zdemotywowac nie jednego Z rana biorę się za opędzlowania dechynosboR pisze:chyba że winowajcą jest jakaś usterka w panelu sterowania..
Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "