Golf Mk1 1.6 GTI

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

zbysio122
Nowicjusz
Nowicjusz

Golf Mk1 1.6 GTI

Post autor: zbysio122 » sob sty 02, 2010 18:56

Witam. Remontuje swojego ukochanego golfa Mk1, samochód już jest po remoncie blacharskim, ma zrobiony piękny lakier i włożony silnik, niestety nie zrobiłem sobie wcześniej zdjeć podłączenia silnika, a po schematach raczej nic nie wskuram, jeżeli jest ktoś ze ślaśka i ma taki samochód to mógłbym podjechac o porobic sobie zdjecia albo jak by ktos mógł mi przesłać dokładne zdjęcia byłbym bardzo wdzięczny, aha a tak pozatym potrzebuje kilka naprawde drobnych częsci typu plastiki jeżeli ma ktoś mk1 do rozbiórki na terenie śląska to prosze o kontakt. PZDR

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: Golf Mk1 1.6 GTI

Post autor: Haki » sob sty 02, 2010 19:01

zbysio122 pisze:Witam. Remontuje swojego ukochanego golfa Mk1, samochód już jest po remoncie blacharskim, ma zrobiony piękny lakier i włożony silnik, niestety nie zrobiłem sobie wcześniej zdjeć podłączenia silnika, a po schematach raczej nic nie wskuram, jeżeli jest ktoś ze ślaśka i ma taki samochód to mógłbym podjechac o porobic sobie zdjecia albo jak by ktos mógł mi przesłać dokładne zdjęcia byłbym bardzo wdzięczny, aha a tak pozatym potrzebuje kilka naprawde drobnych częsci typu plastiki jeżeli ma ktoś mk1 do rozbiórki na terenie śląska to prosze o kontakt. PZDR
NA regionalnym podpytaj chłopaków od siebie z okolic - wiem ,że mają tam MK1 ...

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

zbysio122
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: zbysio122 » sob sty 02, 2010 19:19

A wiesz może kto dokładnie ma mk1?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”