Mocowanie rejestracji
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mocowanie rejestracji
Witam, mam problemik bo przy zmianie rejestracji ukręciły mi się śruby w tych kołkach, jeszcze nie rozbierałem tylnej klapy, czy ktoś wie czy takie kołki można kupić, czy to nie aby jakieś nity, jak sobie z tym poradzić?
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 08:56 przez cameleoni, łącznie zmieniany 1 raz.
w kalpie masz plastykowe koleczki dostepne od wewnatrz klapy podajrze w nie sie wkreca te wkrety od tablicy
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
W każdym serwisie VW to można dostać lub na drugi dzień sprowadzą (a już w Warszawie... ), i tu akurat nie ma co się obawiać o cenę bo to kilkuzłotowe sprawy.
Na rysunku jest wszystko co i jak. Widać że są różne wersje mocowań, wybierasz tą jaka była u Ciebie i masz wszystkie numery fabryczne. Interesujące części to 32 i 37.
Na rysunku jest wszystko co i jak. Widać że są różne wersje mocowań, wybierasz tą jaka była u Ciebie i masz wszystkie numery fabryczne. Interesujące części to 32 i 37.