Jak przekręce mojego golfa na zapłon to pompka paliwowa cały czas chodzi i to nawet głośno.
A wydaje mi się ze po jakimś czasie powinna się sama wyłączyć??
Pozdrawiam.
Czy u Was też tak jest??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
powinna się wyłaczyć po sekundzie jeśli silnik nie odpalił. Albo przekaźnik pompki ma zwarcie, albo sterownik silnika jest uszkodzony, albo ktoś wprowadził jakieś dziwne modyfikacje może związane z instalacją LPG jeśli jest.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
możesz na próbę podmienić od kogokolwiek z golfem III benzynowym przekaźnik, pierwszy na dole po prawej. Pomoże to jesteś w domu, nie to będziesz szukał dalej
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 22:51 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
kiedys w mk2 tak mi sie zrobilo niewiem dlaczego.caly czas zaczela pompowac.mi na szczescie pomoglo sciagniecie klemy tylko.niewiem czemu i dlaczego tak sie stalo.wazne ze sie samo naprawilo tylko poprzez sciagniecie klemy
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 22:54 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.