problem ze sprzeglem w moim 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- kamil-b
- Mały gagatek
- Kontakt:
problem ze sprzeglem w moim 1Z
witam!!!panowie mam taki maly problem chyba ze sprzeglem:(.....wiec tak.....sprzeglo chodzi lekko,lecz bieze z samego dolu od podlogi....jak podczas jazdy dotkne na pedal sprzegla noga to czuc jakby cos bilo w pedal sprzegla.....jadac na 4 biegu i chcac wrzucic 5 czasami zazgrzyta i i wejdzie,ale ciezej.....korde jestem w niemczech i wracam na swieta.mam nadzieje ze dojade jakos do domku:(.....ogolnie to nie zauwazylem jakiegos slizgania.ale dziwnie lapie....co to moze byc??po 2 chce to wymienic w domu i jak mozecie doradzic jaki zestaw najlepiej wsadzic??moze cos z G-60??narazie jest to seria,ale planuje wzrost mocy,i niechcial bym pozniej 2 raz to robic.....z gory dziekuje wam,i do uslyszenia!!!:))
- mscirocco
- Mały gagatek
Hmmm no więc niebędę się rozpisywał i zakładał nowych tematów i zadam pytanie tutaj.
Problem jest tego typu: auto stoi na luzie i słychać z komory silnika takie jakby "chrapanie""trzaskanie" wszystko to ustępuje jak naciśniemy pedał sprzęgła jest totalna cisza w silniku,jak puścimy znowu to samo.
2 masowe koło napewno to nie jest bo nic nie wyje nic nie trzaska przy starcie stop silnika.
Są również podczas jazdy drgania na pedale sprzęgła...
Czego owe problemy mogą byc przyczyna?
Problem jest tego typu: auto stoi na luzie i słychać z komory silnika takie jakby "chrapanie""trzaskanie" wszystko to ustępuje jak naciśniemy pedał sprzęgła jest totalna cisza w silniku,jak puścimy znowu to samo.
2 masowe koło napewno to nie jest bo nic nie wyje nic nie trzaska przy starcie stop silnika.
Są również podczas jazdy drgania na pedale sprzęgła...
Czego owe problemy mogą byc przyczyna?
Jestem tutaj nowy tak więc troche wyrozumiałości :)