witam mam problem z golfem, nie chce mi odpalić ani na benzynie jak i na LPG. Sprawdziłem świece i dają dobrą iskre, pompka paliwa podaje bo ją słychać i jak dłużej pokręce to zalewa sie... nie mam pojęcia co to może być... od razu mówie ze nie znam sie zbyt dobrze na mechanice... próbowałem poszukać na forum, ale wyswietla mi sie tylko biała strona...
Pozdrawiam...
2E nie chce odpalić
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bullas
- Turbo Thinking
- Kontakt:
raczej potrzebny sprzęt .da sie jakoś domowo czy potrzebny sprzet?
a jak to się stało ze nie pali? jechałeś i skisł ?
czy na drugi dzień nie odpalił poprostu
[ Dodano: 07 Gru 2009 21:08 ]
jaki masz silnik ?
Ostatnio zmieniony pn gru 07, 2009 22:58 przez bullas, łącznie zmieniany 2 razy.
w srode złapał przymrozek w nocy to poszedłem do roboty z buta a jak w czwartek chcialeł odpalic to juz nie chciał po prostu... Silnik mam 2.0... 115 KM
[ Dodano: 07 Gru 2009 21:13 ]
co do zalewania to przynajmniej sądze ze sie zalewa bo bardzo czuc benzyne i swiece sa mokre...
[ Dodano: 15 Gru 2009 19:18 ]
Auto odpaliło na hol tylko jak dodawałem gazy to się dławił na początku... Później rozgrzałem go i zgasiłem, jak chciałem z powrotem odpalić to już nie chciał tylko na pych
Iskra jest na wszystkich świecach i paliwo dochodzi... nie mam pojęcia co to może być!
[ Dodano: 07 Gru 2009 21:13 ]
co do zalewania to przynajmniej sądze ze sie zalewa bo bardzo czuc benzyne i swiece sa mokre...
[ Dodano: 15 Gru 2009 19:18 ]
Auto odpaliło na hol tylko jak dodawałem gazy to się dławił na początku... Później rozgrzałem go i zgasiłem, jak chciałem z powrotem odpalić to już nie chciał tylko na pych
Iskra jest na wszystkich świecach i paliwo dochodzi... nie mam pojęcia co to może być!
Żyć... aby jeździć...
Jeździć... aby żyć...
Jeździć... aby żyć...