Podłączenie podgrzewanych i elekt. lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- slonik98
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Podłączenie podgrzewanych i elekt. lusterek
witam. Ostatnio kupiłem komplet elektrycznych szyb wraz z elektrycznymi i podgrzewanymi lusterkami. Wszystko juz popodpinałem tak jak należy, został tylko problem z grzaniem luster. Z wiązki elektrycznych szyb został mi taki czarny wtyk podobny troche do wejścia do głośnika, i teraz z wiązki lusterek została mi taka wtyczka cała biała z numerkiem 1. Na tamtej czarnej wtyczce jest także numerek jeden. Więc tak: wpiąłem ten czarny wtyk do tej białej wtyczki i wydaje mi się, że grznie nie działa, bo wczoraj szyba tylna odrazu mi odparowała, a lusterka byly cały czas zaparowane (bo rozumiem, że lusterka działają razem z tylną szybą). Coś źle wpiąłem ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
slonik98, daj fotki, oryginały lusterka maja płaskie pojedyńcze wtyczki, a ty piszesz że masz osobne do grzania. Grzanie jest od wlącznika podgrzewania szyby tylnej, kabel zielono biały przy tym włączniku, jeśli taki nie dochodzi do słupka to sobie pociąg.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.