soczewy bixenon d2s
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
soczewy bixenon d2s
mam takie pytanie z soczewy bixenon leci wtyczka i z niej 3 kalbe brazowy niebieski i czarny który plus który minus jak podlaczyc po instalke z mk3 h4
mk_tre
Myślę, że nikt Ci tak nie powie co i jak..MK_TRE pisze:mam takie pytanie z soczewy bixenon leci wtyczka i z niej 3 kalbe brazowy niebieski i czarny który plus który minus jak podlaczyc po instalke z mk3 h4
Wrzuć jakieś foto, zapodaj info z jakiego auta te soczewki..
Ja się spotkałem przynajmniej z 4 konfiguracjami kolorystyki kabli w soczewkach bixenonowych. A tak na dobrą sprawę to potrzeba Ci 2 kabli, więc z Twoich soczewek jeden i tak wyleci..
Ewentualnie możesz popróbować metodą prób i błędów

Daj na brązowy -12V a np. na niebieski +12V i zobacz co się stanie..
Jak przesłona się nie ruszy to daj +12V na czarny i tak do skutku..
Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 22:48 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Kilka razy na fotkach na allegro widziałem soczewki bi-xenonowe z 3 kablami, ale nie wiem od czego ten trzeci.MK_TRE pisze:soczewy valeo z ktorejs audicy chyba a6 boje sie tylko ze nie bedzie mozna ich podlaczyc bo z tego elktromagnesu leca wlasnie te 3 kablki a jak wszeedzie czytalem to pisza o 2 i nie wiem co dalej hmmmmm.......
Mówię Ci, popróbuj podłączyć po kolei i w końcu wyjdzie które są właściwe.
Tam jest zwykły elektromagnes, więc nawet jak zamienisz bieguny nic się nie stanie, poza tym, że przesłona się nie ruszy.
Równie dobrze możesz to sprawdzić na krótko w domu np. za pomocą baterii 9V.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .