zablokowane drzwi..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
zablokowane drzwi..
mam problem.. w ostatnia sobote zablokowaly mi sie drzwi wejsciowe od strony pasazera.. nie da sie otworzyc kluczykiem ani od zewnatrz ani od srodka.. zacznijmy od podstaw.. jak je otworzyc.. wogole nie wiem czemu sie zablokowaly.. centralny zamek jak guzik nacisne to slychac w tych drzwiach.. pomozcie bo ciezko wsiadac hehe......... 

http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
Rygel przymara w zamku ( to co jest w dźwiach i zachodzi na bolec na słupku dlatego nie można otworzyc dźwi , trzeba osuszyć go ,poczyszcić suchą szmatką nie wkładajcie tam żadnego smaru itp. bo pod wpływem niskich temp. gęstnieją te środki .Ja też tak miałem i dopiero jak to zrobiłem tek jak napisałem to pomogło
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja mialem odwrotny problem ...
jka sie dzrwi otworzyly tak nie dalo sie ich zamknac...i po miescie smigalem trzymajac jedna reka drzwi a druga reszte.....
jak sie zrobilo cieplutko w samochodzie wracalo wszytsko do normy...a dzialo sie to w minione mrozy. wypsikalem wszytskie zamki wd40 i prpblem sie nie powturzyl..tfuu tfuuu
jka sie dzrwi otworzyly tak nie dalo sie ich zamknac...i po miescie smigalem trzymajac jedna reka drzwi a druga reszte.....

jak sie zrobilo cieplutko w samochodzie wracalo wszytsko do normy...a dzialo sie to w minione mrozy. wypsikalem wszytskie zamki wd40 i prpblem sie nie powturzyl..tfuu tfuuu