znow odpowietrzenie ukladu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

dominik7
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

znow odpowietrzenie ukladu

Post autor: dominik7 » śr lis 23, 2005 21:00

Na poczatek moze sie przywitam-czesc wszystkim ! mam problem i jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny.No wiec...wymienialem plyn do chlodnicy,samochod niby odpowietrzony a tu licho zogrzewaniem,tzn.prawie go nie ma...Co zrobic?Czy zle odpowietrzylem czy tez moze to byc inna przyczyna?Prosilbym(jesli to jednak jest zapowietrzenie)o instrukcje jak ja odpowietrzyc.Z gory dziekuje.

fend18
Użytkownik
Użytkownik

Re: znow odpowietrzenie ukladu

Post autor: fend18 » czw lis 24, 2005 12:44

dominik7 pisze:Na poczatek moze sie przywitam-czesc wszystkim ! mam problem i jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny.No wiec...wymienialem plyn do chlodnicy,samochod niby odpowietrzony a tu licho zogrzewaniem,tzn.prawie go nie ma...Co zrobic?Czy zle odpowietrzylem czy tez moze to byc inna przyczyna?Prosilbym(jesli to jednak jest zapowietrzenie)o instrukcje jak ja odpowietrzyc.Z gory dziekuje.
mozesz sprobowac o ile masz latwy dostep do nagrzewnicy sciagnac jeden waz wlaczyc ogrzewanie ma maxa dac silnik nieco na obroty i czekac az pojawi sie plyn, zalozyc waz przy wlaczonym silniku i powinno byc ok

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”