[mkII 1,6 DIESEL] BRAK HAMULCA POMOCY!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkII 1,6 DIESEL] BRAK HAMULCA POMOCY!!
Witam dzis mi sie trafil zonk, pomykam smialo do szkoly no i deptam na hamulec a pedal twardy na maksa i ledwo co samochod zwalnia po chwili sie odblokowalo nie wiedzialem co jest i tak pare razy a teraz juz caly czas twardy co moze byc wina ?? P.S. Czy ew serwo bedzie pasic z 1,8 benzynki??
-
- Forum Master
Cholera nie moge nic znalesc ide zaraz do garazu lukc co jest nei tam srpawdze pompe wakum czy wogole sie kreci i czy zassysa powietrze pozniej bede szukac dalej (ew mam servo z 1,8 to bede zmuszony wymienic)
[ Dodano: Wto Lis 22, 2005 13:22 ]
Przeczyscilem pompe vaku zmienilem oring bo byl wyjechany i teraz jest taki motyw jak sa obroty jest hamulec jak nie to brak, MOJE pytanie czy te lapki w pompie maja bardzo luzno chodzic bo jak recznie nia krecilem to tylko jedna sie wysuwala pod wplywem sily odsrodkowej..
[ Dodano: Wto Lis 22, 2005 13:22 ]
Przeczyscilem pompe vaku zmienilem oring bo byl wyjechany i teraz jest taki motyw jak sa obroty jest hamulec jak nie to brak, MOJE pytanie czy te lapki w pompie maja bardzo luzno chodzic bo jak recznie nia krecilem to tylko jedna sie wysuwala pod wplywem sily odsrodkowej..