jakiś odgłos

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

lukaselmo
Mały gagatek
Mały gagatek

jakiś odgłos

Post autor: lukaselmo » sob paź 31, 2009 22:56

Witam.Mam od 2 miesięcy vw golf 5 1.9 tdi z 2004 roku.Auto chodzi oki tylko jak wduszam sprzęgło na postoju przy otwartych drzwiach to słychać jakis szelest.Jak auto jest odpalone to jest oki,jak wduszone sprzęgło też oki tylko jak pedał sprzędła jest w połowie to jest taki odgłos i jak wdusze do końca też cisza.Może to być łożysko?/auto nie szarpie,nie ma żadnego trzęsienia ani nic.Myślałem,że może dwumas ale jak kumpel to miał to szarpało,pukało i.t.p.Co to może być?pozdro
Ostatnio zmieniony sob paź 31, 2009 22:58 przez lukaselmo, łącznie zmieniany 1 raz.

lukas

dodo14
Mały gagatek
Mały gagatek

Re: jakiś odgłos

Post autor: dodo14 » sob paź 31, 2009 23:42

lukaselmo pisze:Witam.Mam od 2 miesięcy vw golf 5 1.9 tdi z 2004 roku.Auto chodzi oki tylko jak wduszam sprzęgło na postoju przy otwartych drzwiach to słychać jakis szelest.Jak auto jest odpalone to jest oki,jak wduszone sprzęgło też oki tylko jak pedał sprzędła jest w połowie to jest taki odgłos i jak wdusze do końca też cisza.Może to być łożysko?/auto nie szarpie,nie ma żadnego trzęsienia ani nic.Myślałem,że może dwumas ale jak kumpel to miał to szarpało,pukało i.t.p.Co to może być?pozdro
przetłumacz to na polski

lukaselmo
Mały gagatek
Mały gagatek

jakiś odgłos

Post autor: lukaselmo » ndz lis 01, 2009 00:15

Jak auto jest odpalone i wciskam pedał sprzęgła to w połowie jest taki odgłos i jak wcisne pedał do końca to cisza

lukas

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”