mam problem z moją mk3 więc.. posiadam ją od nie dawna, jest z instalacją gazową, mój problem polega na tym, że odkąd ją kupiłem chodziła tylko na gazie, <spalona pompka paliwa> kupiłem nową pompkę wymieniłem, podpiąłem kostke etc. pompka nie chodzi ;|
sprawdzałem ją "na krótko" podpinając pod prostownik i działa, sprawdziłem czy prąd dochodzi do kostki.. dochodzi tylko do pływaka, jednak do zasilania pompki - nie :/ sprawdzałem bezpiecznik jest dobry, wszystko jest "niby" okej ;/ trochę nie typowy problem co może z Nim być? słyszałem ze jest jeszcze jakis przekaznik od pompki? nie wiem czy to prawda ale jesli tak to gdzie on moze sie znajdowac!? proszę o pomoc i z góry dziękuję
Problem z pompką paliwową <nie dochodzi prąd>
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
sprawdź uzwojenie cewki przekaźnika a nie czy śmierdzibromal pisze:wyciągałem ten przekaźnik.. nie jest ani nadpalony, ani nie smierdzi jednym slowem igła.. ;/
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
okazało się ze musialem wymontowac jakis sterwonik i zmostkowac go pomogł mi ten temat http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1259888.html
dzieki za pomoc! temat uwazam za zamkniety!
dzieki za pomoc! temat uwazam za zamkniety!