Problem ze spalinami, świeci ikonka silnika, strata mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem ze spalinami, świeci ikonka silnika, strata mocy
Witam,
w moim golfie v mam problem który polega na tym, że gdy jechałem ostatnio brakowało w nim mocy, jakby turbosprężarka nie działała, następnego dnia zaczęła się świecić na żółto ikonka silnika ;/
na wyświetlaczu jest napisane "systeme d'echappement atelier" bo auto jest sprowadzone z Francji.
Auto właśnie wróciło od mechanika po drobnej stłuczce.
proszę o pomoc bo nawet nie wiem jak ten błąd nazywa się po polsku czy angielsku i nie mogę znaleźć porad ;/
Chciałbym wiedzieć czy z tym problemem mogę w ogóle jeździć czy auto powinienem holować.
Z góry dzięki
w moim golfie v mam problem który polega na tym, że gdy jechałem ostatnio brakowało w nim mocy, jakby turbosprężarka nie działała, następnego dnia zaczęła się świecić na żółto ikonka silnika ;/
na wyświetlaczu jest napisane "systeme d'echappement atelier" bo auto jest sprowadzone z Francji.
Auto właśnie wróciło od mechanika po drobnej stłuczce.
proszę o pomoc bo nawet nie wiem jak ten błąd nazywa się po polsku czy angielsku i nie mogę znaleźć porad ;/
Chciałbym wiedzieć czy z tym problemem mogę w ogóle jeździć czy auto powinienem holować.
Z góry dzięki
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
a uderzony byl przod twojego auta?
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
ja bym na twoim miejscu nawet teraz zrobil probe. odepnij przeplywomierz odpal i sie przewiez bo przeplywomierz moze byc uszkodzony. sa bardzo czule na wstrzasy. po odpieciu jak bedzie mulowaty jak z podpietym to bedzie na 100% przeplywomierz.
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;