Witajcie. Mam taki może i prosty problem. Mam u siebie ABS(który nie działa z powodu braku czujnika) i tak. Jak jest ta kontrolka od ręcznego to obok jest i od ABS-u i ta od ABS-u ciągle się świeciła i nagrzewała, że aż parzyła. Wkońcu to kontrolka ma się świecić chwilę. Więc odpiąłem wtyczkę, ale ku memu zdziwieniu po odpięciu owszem nie świeci się, ale nie świeci się też od ręcznego. Po podłączeniu działają obie. I mam pytanie jak to zrobić żeby świeciła się tylko od ręcznego, a od ABS-u się nie świeciła? Obie kontrolki mają osobne wtyczki więc myślałem, że jak odepnę od ABS-u to tylko od ABS się nie będzie świecić. Od ręcznego jest normalnie podłączona a nie świeci.
[ Dodano: 31 Lip 2009 02:39 ]
Może jednak ktoś. Wiem, że nie powinno pisać się posta pod postem, ale jest beznadziejnie zrobione, że tylko kilka tematów się wyświetla na stronie 1, a na 2 już nikt nie czyta.
Kontrolka ręcznego i ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka ręcznego i ABS
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 23:00 przez zetnktel, łącznie zmieniany 1 raz.
- abrams
- VR6 Driver

- Kontakt:
nie spowoduje to wyłączenie przekaźników ABS-u a zarazem brak napięcia na pompie ABS-u = słaby hamulec ?stonefree pisze:Jeżeli problem sprawia ci wymiana czujnika,to może spróbuj wyjąć bezpiecznik od ABS u, skoro i tak nie działa.
[ Dodano: 02 Sie 2009 20:39 ]
zetnktel, wymień czujnik i nie kombinuj... w końcu sprawne hamulce to twoje i innych życie ...
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)