Nie działają nawiewy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Lewiatan1989
Nowicjusz
Nowicjusz

Nie działają nawiewy

Post autor: Lewiatan1989 » pn lip 20, 2009 22:09

Witam! Jestem tu nowy. i odrazu proszę o pomoc mianowicie: ostatnio stałem sie posiadaczem golfa 3 1.9 TDI. Mam go juz miesiąc i jak dotąd spisywał sie bez problemowo. Jednak dziś podczas wieczornej przejzadzki kiedy właczyłem nadmuch na przednią szybe bo zparowała od deszczu ten nie zadziałal. zaznacze ze jeszcze ok 2 godziny przed tym zdarzeniem wszystko działało ok potem wyłaczyłem samochod posatał ze 2 godziny i kiedy wsiadłem i miałem jechac to nadmuchy nie działały. Zaznacze jeszcze kilaka moich spostrzezen ktore mogą sie przydac po kupnie samochodu przełożyłem do niego cały moj sprzęd audio ze starego samochodziku. kiedy odpalilem podłaczony w pełni sprzet ku mojemy zdziwieniwu usłyszełm muzyke i głos silnika w głośnikach. dowiedziałem sie ze musze zamontowac filt antyzakłuceniowy ale jakos czasu na to nie miałem ale od ostatnich dwuch dni problem ten stał sie jeszcze bardziej zaskakujacu bo oprucz silnika słyszełm także chodzenie nawiewów kiedy wyłaczłyem nawiew słychac było silnik a kiedy go właczyłem to warkocik jakiegos silniczka. A teraz nie ma na wiewu i nie wiem czyemu a w głosnichach tylko sam silnik i muzyka.

Prosze o pomoc.

ps. bezpieczniki sprawdziłem

Awatar użytkownika
Byku21
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Byku21 » pn lip 20, 2009 22:24

Zakładaj te filtry...Sprawdź bezpiecznik numer 6 licząc od lewej 20Amper...

[ Dodano: 20 Lip 2009 22:26 ]
Chociaż może być problem z masą...Było chyba kiedyś na forum na ten temat...

Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”