jaka linka sprzęgła 1,3 NZ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jaka linka sprzęgła 1,3 NZ
Witam,
proszę o pomoc...
mianowicie chciałbym wiedzieć jaka powinna być oryginalnie linka sprzęgła w golfie mk 2 1,3 NZ z 1992 roku... zwykła czy z samoregulacją??
Po zakupie samochodu posiadałem linkę z samoregulatorem, teraz natomiast mam zwykłą. Na samoregulacji sprzęgło chodziło znacznie lżej niż teraz czy to normalne?
Ma może ktoś vw nr części tej linki z samoregulacją?
proszę o pomoc...
mianowicie chciałbym wiedzieć jaka powinna być oryginalnie linka sprzęgła w golfie mk 2 1,3 NZ z 1992 roku... zwykła czy z samoregulacją??
Po zakupie samochodu posiadałem linkę z samoregulatorem, teraz natomiast mam zwykłą. Na samoregulacji sprzęgło chodziło znacznie lżej niż teraz czy to normalne?
Ma może ktoś vw nr części tej linki z samoregulacją?
daroo00
ja kupilem auto z linka bez samoregulacji . . i jest wypas . . ustawiasz jak chcesz wsio chodzi jak trzeba tylko trzeba ja nasmarowac itp

- GTI EDITION -
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
LINEK SIE NIE SMARUJE !!!cienki500 pisze:tylko trzeba ja nasmarowa
dostaje sie do nich kurz i brud a pozniej to wszystko wyciera cos co ma ulatwiac a mowie o silikonie lub teflonie
takie trzeba kupowac, zeby były w silikonie, nie trzeba tego smarowac i smiga długie lata
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

-
Przemek
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
guti, nowie linki jak kupujesz to do sprzęgła czy do gazu i linki do ręcznego są posmarowane!!!!!!!!!!!!!!!!! w środku i to jest bez znczenia
cienki500, samo smarowanie linki nic niepomoże że będzie lżej pracować poprostu tym sie różnią linki z samym regulatorem a bez i jak byćś wymieniał to zobaczysz rożnice w cenie samo regulatory kosztują do 100zł zależy jaka firma
cienki500, samo smarowanie linki nic niepomoże że będzie lżej pracować poprostu tym sie różnią linki z samym regulatorem a bez i jak byćś wymieniał to zobaczysz rożnice w cenie samo regulatory kosztują do 100zł zależy jaka firma
LEŚNY PRZYTULAS
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
ja kupuje w silokonowej osłonie i nie musze ich smarowac,zadna linka jaka kupilem, to nie byla smarowana, a smarowane linki sa po to tylko jako zabepieczenie przed wilgocia, no , ale jak myslisz ze to po to zeby lepiej smigało to Twoja sprawa, dla mnie liczy sie to ze pancerz jest w srodku w silikonie , a ponadto sama linka jest oblana silikonem i nie ma prawa sie nigdzie zatrzec, jak dostanie piachu , kurzy czy jakiegos innego syfu to szlag ja trafi z miejsca.Przemek pisze:guti, nowie linki jak kupujesz to do sprzęgła czy do gazu i linki do ręcznego są posmarowane!!!!!!!!!!!!!!!!!

- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Ci ktorzy maja zwykłą , powiedza ze jest lepsza,a ja powiem ze lepsza jest taka z samoregulatorem bo takową mam:) pewnie przeciwnicy samorgulatorów powiedza ze samoregulatory sie psuja , to ja im powiem, ze da si to łatwo naprawic, wprawdzie mnie sie nie popuło, ale kolega naprawił juz dwie, ktora ktos kazal mu wywalicdaroo00 pisze:No to jaka jest praktycznie lepsza linka? Z samo regulacją czy zwykła?