Witam
Miałem problem z moim golfem, ze gasł mi silnik gdy jechałem na 'luzie'. Mechanik wymienił mi przepustnice bo stara okazała sie walnięta ... teraz auto chodzi prawie dobrze, lecz obroty jeszcze nie sa takie jak powinny byc. Teraz prawie cały czas sa na 1200, a raz za czas gdy odpale auto obroty sa dobrea zaraz znowu skakaja na 1200. Mechanik powiedział ze obroty powinny sie same wyregulowac po ok tygodniu czasu- prawda? Moze ponowna adaptacja przepustnicy cos da? Chyba ze cos innego jeszcze jest popsute?
Pozdrawiam
Nierówne obroty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
greg
jak to stwierdziłMichau90 pisze:Miałem problem z moim golfem, ze gasł mi silnik gdy jechałem na 'luzie'. Mechanik wymienił mi przepustnice bo stara okazała sie walnięta .
możliwe że się tak stanie ale gwarancji nie maMichau90 pisze:Mechanik powiedział ze obroty powinny sie same wyregulowac po ok tygodniu czasu- prawda?
co to za mechanik co tego nie zrobił?Michau90 pisze:Moze ponowna adaptacja przepustnicy cos da?
[ Dodano: Nie Lip 05, 2009 7:30 pm ]
jełśi diagnozował na słuch - to możliweMichau90 pisze:Chyba ze cos innego jeszcze jest popsute?
-
Michau90
- Mały gagatek

- Kontakt:
Wyskakiwał bląd- Serwomotor pozycji przepustnicy - V60greg pisze:jak to stwierdziłMichau90 pisze:Miałem problem z moim golfem, ze gasł mi silnik gdy jechałem na 'luzie'. Mechanik wymienił mi przepustnice bo stara okazała sie walnięta .
Pozatym juz nie gaśnie, czyli chyba zrobił cos OK
Mechanik Zaadaptował przepustnicegreg pisze:co to za mechanik co tego nie zrobił?Michau90 pisze:Moze ponowna adaptacja przepustnicy cos da?
Nie no ... na słuch moze niegreg pisze:jełśi diagnozował na słuch - to możliweMichau90 pisze:Chyba ze cos innego jeszcze jest popsute?
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2009 23:00 przez Michau90, łącznie zmieniany 1 raz.