Podlaczenie Manetek od MK3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Janosik
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Podlaczenie Manetek od MK3

Post autor: Janosik » sob lip 04, 2009 12:45

HeY :grin:

A wiec tak jak w temacie mam problem z podlaczeniem manetek z golfa 3 do mojej 2-jeczki

przelacznik swiatel mijania i drogowych zrobilem tak samo wlacznik kierunkow i swiatel awaryjnych.
Problem tkwi w podlaczeniu manetki od sterowania wycieraczka przednia i tylna oraz silniczkiem spryskiwacza

Chyba da sie jakos to zrobic bo ja juz pomyslow nie mam probowalem podlanczac jakos ale nie wyszlo poniewaz wycieraczki jako tak chodza ale jak wylacze to zatrzymuja sie w tej pozycji w ktorej w danej chwili sa

Macie jakies pomysly bo ja chyba za dlugo wczoraj siedzialem i cyny sie nawdychalem bo pomyslow brak :kac:

Jezeli sie uda to jakims cudem podlaczyc to zamieszcze fotoporade :helm: :hehe:

A-point Audi Service Amsterdam

Awatar użytkownika
Byku21
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Byku21 » sob lip 04, 2009 15:01

A który rok golfa?>??

Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm

Awatar użytkownika
Janosik
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Janosik » ndz lip 05, 2009 22:35

Witam jest to rok modelowy 87 przynajmniej tyle wiem z VIN'u bo naklejki w bagazniku nima ktos se ja zerwal :grrr: a w dowodzie napisany skladak rok produkcji 1996 :goof:
Pelne szyby
Skrzynka bezpiecznikowa taka jaka w golfach do 89 bo z tego co mi wiadomo pozniej byla inna nowsza :bajer:
Licznik na 2 wtyki
Manetki te pelne nie te hude (chodzi o te orginalne z MK2)

Jest ktos wstanie mi pomoc bo chyba swira dostane spac w nocy nie moge. Weekend jest i powinienem odpoczywac wiec czekam na poniedzialek zeby uderzyc do garazu a moja Luba mowi ze ja juz do reszty zwariowalem z tym autem
Mocowanie tez jest juz zrobione :grin:

Kurde a w srode wyjazd 1000 km bez wycieraczek raczej mi sie krzywo to widzi :crazy:

POwiem jedno HELP !!!

[ Dodano: 06-07-2009, 11:02 ]
A tak wracajac jeszcze szybko do tematu to tak jak wspominalem wyzej wycieraczki chodza tylko na 1 biegu ( w ktorym miejscu wylacze to w tym miejscu sie zatrzymuja :( )
2 nie moge jakos sie dogrzebac tylnej tak samo a o spryskiwaczach to chyba moge zapomniec
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 11:01 przez Janosik, łącznie zmieniany 3 razy.

A-point Audi Service Amsterdam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”