problem z klaksonem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
problem z klaksonem
mam problem z klaksonem gdzys caly czas daje sygnal i musze wyciagac bezpiecznik zeby przestal czy mozecie mi pomoc albo instrukcje jak rezebrac kierownice lub jakies na poczatek jak zdemontowac poduche (kierownica trojramienna mk4)
zacznij najpierw od zejścia do podziemii a konkretnie to pod samochód z jego lewej strony (od kierowcy) za przednim zderzakiem - tam są dwa klaksony - albo one nie działają bo są zawalone ziemią i innym brudem wewnątrz albo mają zwarcie na przewodach przy wtyczkach - usterki sygnału klaksonu wewnątrz samochodu to rzecz niesamowicie rzadka.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
o to chodzi ze dzialaja oby dwa (trabią caly czas jak mam wl bezpiecznik) i sa czyste tylko nie wiem gdzie ta zwara sie robiSztomel pisze:zacznij najpierw od zejścia do podziemii a konkretnie to pod samochód z jego lewej strony (od kierowcy) za przednim zderzakiem - tam są dwa klaksony - albo one nie działają bo są zawalone ziemią i innym brudem wewnątrz albo mają zwarcie na przewodach przy wtyczkach - usterki sygnału klaksonu wewnątrz samochodu to rzecz niesamowicie rzadka.