Chciałbym do MK2 1.6D wrzucic Klimatronic z MK3 (moge miec kompletny: pompa, chlodnica,sterownik, weze i ten caly 'nawiew') i moje pytania: jest to mozliwe od strony technicznej?? da rade to zalozyc na silnik 1.6D?? ma to w ogóle sens?? czy elementy ukladu "Klimatronic" które wymieniłem stanowia komplet??
Prosze o odpowiedź gdyż musze zadecydować - kupować/nie_kupować
MK2 a Klimatronic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Wszystko da... tylko jakim kosztem.. a ten klimatronik to ze wszystkimi czujnikami, etc?
Prawdę mówiąc, to nie wiem czy kompresorek od MK3 wejdzie..ale może...
Aha, od razu deskę z MK3 zakładaj, no i może być problem z dopasowaniem pudła z nagrzewnicą, bo przecież inne to w mk3 troche jest, a w przypadku klimy, większe... sporo zabawy jak dla mnie, ale efekt może być ciekawy
Prawdę mówiąc, to nie wiem czy kompresorek od MK3 wejdzie..ale może...
Aha, od razu deskę z MK3 zakładaj, no i może być problem z dopasowaniem pudła z nagrzewnicą, bo przecież inne to w mk3 troche jest, a w przypadku klimy, większe... sporo zabawy jak dla mnie, ale efekt może być ciekawy
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- Apsik