chyba konczy mi sie pompka paliwowa,bo juz ja dosyc glosno slychac jak jezdze na bezynie,wczesniej jezdzilem na automacie tzn mam LPG i palil na benzynie i po przygazowaniu wrzucal na gaz,i nie byl nic slychac.A teraz postanowilem wyjezdzic benzyne cala z baku i zatankowac nowej troche,bo tak ciagle dolewam i nie wyjezdze wszystkiego a oktany uciekaja...
noi mam jeszcze nadzieje,ze jak zatankuje benzyne 10l to pompka ucichnie,tzn ze piszczenie spowodowane jest mala iloscia benzyny w baku lub woda na dnie...
jak po zatankowaniu piszczenie nie ucichnie to bede sie staral wymienic i co proponujecie nowa zamiennik czy oryginalna uzywana?????????
pozdrawiam
pompka paliwowa nowa czy uzywana????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a ile wogole on ma pojemnosci baku????????mam zamiar zatankowac 10l
no a z tym zaworem co odcina pompke no to jak caly czas palisz i jezdzisz na gazie??????
czy palisz na bezynie a po przelaczeniu na lpg ona sie odlacza????
noa jak u mnie nie ma tej funkcji odlaczania to jak przezuci nA LPG to ona dalej pracuje czy sie odlacza?????????
[ Dodano: 09 Cze 2009 22:01 ]
zatankowalem 13 l i dalej to samo...
[ Dodano: 11 Cze 2009 22:28 ]
jednak zmienilo sie,przestalo piszczec
od razu jak wlalem to dalej piszczalo a jak rano wsiadlem to juz nie:)
no a z tym zaworem co odcina pompke no to jak caly czas palisz i jezdzisz na gazie??????
czy palisz na bezynie a po przelaczeniu na lpg ona sie odlacza????
noa jak u mnie nie ma tej funkcji odlaczania to jak przezuci nA LPG to ona dalej pracuje czy sie odlacza?????????
[ Dodano: 09 Cze 2009 22:01 ]
zatankowalem 13 l i dalej to samo...
[ Dodano: 11 Cze 2009 22:28 ]
jednak zmienilo sie,przestalo piszczec
od razu jak wlalem to dalej piszczalo a jak rano wsiadlem to juz nie:)