Witam Panowie,
Od jakiegos czasu zauwazyłem ze gdy przełaczam na długie swiatła,kotrolki przez chwile szaleja na desce rozdzielczej,po chwili ustaje ich swiecenie ale kontrolka od długich rowniez nie swieci,jest to dosc kłopotliwe zwłaszcza wtedy gdy jezdze za dnia....Pozatym gdy wysiadam i łapie dzwi za jakas metalowa czesc kąpie lekko prad...
Co moze byc przyczyna tych dolegliwosci?
Jezeli ktos wie jak usunac te objawy prosze poradzic jak to zrobic...
Napisze jeszcze ze licznik posiadam na dwie wtyczki
Golf to rocznik 87 16 benzyna ....
Kochani jeszcze jedno...Kupilem nowe opony Debica Passio II....w Przedziale 100\110 km\h...słychac dosc duzy hałas tych opon ktory po przekroczeniu 120km\h zanika.Czy jest to normalne jesli chodzi o te opony?
Kontrolki szaleją i Kopie prądem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolki szaleją i Kopie prądem
Ostatnio zmieniony śr maja 06, 2009 10:07 przez marcinm23, łącznie zmieniany 2 razy.
-
cyrulinski
- Mały gagatek

jeśli chodzi o kopanie prądu to normalne o tej porze roku gromadzenie sie ładunku elektrycznego.Swego czasu dużo samochodów ciągało za sobą takie paski którymi ładunek miał schodzić,możesz spróbować jeśli bardzo ci to dokucza bo koszt tego znikomy.Co do opon to niedawno pytałem gumiarza jakie opony kupić to powiedział że niema dobrych.szczególnieodradzał dębice.Tak więc nie zgób gwarancji.Ja ostatnio odebrałem nowe klebery przyznane po rozpatrzeniu gwarancji a do reklamacji mam jeszcze dunlopy