czy castrol gtd mag.10/40
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy castrol gtd mag.10/40
czesc golfiarze,zalałem swojego 1.9 1 zeta tdi wlasnie tym olejem,podobno jest on b.dobry ,macie jakies sugestie na temat tego oleju?,jezeli uwarzacie ze to kupa to dlaczego?, ewentualnie co polecacie do do tdi z pólsyntetyków,pozdrawiam nowicjuszy dieslowców!!
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Czytałem na forum wiele niedobrych rzeczy o tym oleju od użytkowników. Ja polecam MOBIL. Jestem z niego bardzo zadowolony. Poza tym jest tańszy od Castrola. Niewiele ale zawsze. A to, że Castrol jest namagnesowany i się przykleja to jedna, wielka bajka. Ale reklama robi swoje. Sam nawet się nad nim zastanawiałem. Jednak i sprzedawca i posty forumowiczów mnie od tego odwiodły. Nie żałuję.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a na jakich doswiadczenia i badaniach opierasz swoja wypowiedz? Dlaczego u mnie Castrol po 10 000 dalej jest plynny jak napoczatku? Moze mam zepsuty samochodArcturus pisze:Castrol to świństwo i to wlasnie zrobiles swojemu silnikowi!
Ja bym potraktowal jak plukanie silnika i wlal szybko cos innego!
Cokolwiek jest lepsze od Castrola! Z kastrola zrobi sie maź po 2kkm i zajedziesz turbinke!
Pozdrawiam!!!

Arcturus pisze:Castrol to świństwo i to wlasnie zrobiles swojemu silnikowi!
Ja bym potraktowal jak plukanie silnika i wlal szybko cos innego!
Cokolwiek jest lepsze od Castrola! Z kastrola zrobi sie maź po 2kkm i zajedziesz turbinke!
Pozdrawiam!!!
co za bzdury!!!!! od 4.5 roku uzywam Castrola Magnateca 5W40,przejechalem w tym czasie 155 kkm (ogolnie auto ma 276 kkm) i nie nic zlego sie nie dzieje ,chodzi jak nowy,nie potrzebuje dolewek.