Potrzebne numery węży od chłodnicy i od nagrzewnicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebne numery węży od chłodnicy i od nagrzewnicy
Jak by ktoś mógł chciałbym bardzo te numery od chłodnicy to zależy mi na tym wężu dolnym a od nagrzewnicy o tym co podlącza się go do metalowej rurki czyli od lewej pierwszy. Potrzebne numery bo chcem kupić te węże bo stare są i pękają.
Re: Potrzebne numery węży od chłodnicy i od nagrzewnicy
Idz do sklepu moto, tam maja katalogi i Ci sprawdza od razu na miejscu, ale chyba taniej bedzie kupic taki waz na metry i wymienic wszystko co chcesz, wtedy sam sobie pod wymiar wszystko wycinasz i masz jak z fabrykiRadek90 pisze:Jak by ktoś mógł chciałbym bardzo te numery od chłodnicy to zależy mi na tym wężu dolnym a od nagrzewnicy o tym co podlącza się go do metalowej rurki czyli od lewej pierwszy. Potrzebne numery bo chcem kupić te węże bo stare są i pękają.
Ja tylko raz wymienialem na katalogowy waz, pozniej stwierdzilem ze sie nie oplaca i wszystko inne wymienialem juz z weza na metry.
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y182/johnnie_oo/zakaz-1.jpg[/img]
w moiim dieselku sa wszystkie wygiete. nie ma takiego chociaz jednego zeby byl prosty. Wszystkie sa profilowane. Wole zaplacic drozej zeby sie nie bawic w jakies metry. Bo to dla mnie jest banalne jeżeli można kupić za grosze bo takie przewody sa w granicach 20 zł wiec co ja mam sie bawić z wyginaniem jakiegos kupionego na metry. I wszystkie maja różne średnice.