skrzynia 5 biegowa.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
skrzynia 5 biegowa.
niech ktos mi da obojetnie jakiej (do vw) scheamt skrzyni 5 biegowej . bo nie moge 1 zeczy malej skminic. pozdrawiam
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: skrzynia 5 biegowa.
a co dokładnievmax237 pisze:niech ktos mi da obojetnie jakiej (do vw) scheamt skrzyni 5 biegowej . bo nie moge 1 zeczy malej skminic. pozdrawiam
www.vrservice.pl
jak zlozylem skrzynie 2y, to mailem 3 skrzynie takie w czesciach w jedej dyfer rozsypany, w drugiej piaty bieg i bieznie walka glownego,albo sprzeglowego (nie pamietam) gdzies tam obudowa zryta i w kazdej co tam bylo zjecahne. i zostalo mi za duzo sprezynek.... jedna na pewno jest przy nadobdowce 5 biegu krora napreza pret ktory trzyma widelki i jakas gidzes jescze na 100% mysi byc.....
jak masz manuala to oleju zawsze dolej wiecej to nie zaszkodzi ;-] - a olej zalej najlepiej przez miejsc gdzie siedzi slimaczek od linki. w skrzynaich vw 5 wchodzi okolo 1,5 l.
jak masz manuala to oleju zawsze dolej wiecej to nie zaszkodzi ;-] - a olej zalej najlepiej przez miejsc gdzie siedzi slimaczek od linki. w skrzynaich vw 5 wchodzi okolo 1,5 l.