Skrzynia biegow od G60 do MK4 GTI 150KM 97r. silnik AGU
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Skrzynia biegow od G60 do MK4 GTI 150KM 97r. silnik AGU
Witam wszystkich,
Mam taki problem. Musze wymienic skrzynie biegow w moim aucie, i to DOSC SZYBKO. Powiedzcie, czy mozna wsadzic skrzynke np. od MK2 G60, Corrado, MK3 GTI czy jeszcze innego auta do mojego GTI??...aha, o co chodzi z tym, ze skrzynia biegow jest na jakichs linkach??
Mam taki problem. Musze wymienic skrzynie biegow w moim aucie, i to DOSC SZYBKO. Powiedzcie, czy mozna wsadzic skrzynke np. od MK2 G60, Corrado, MK3 GTI czy jeszcze innego auta do mojego GTI??...aha, o co chodzi z tym, ze skrzynia biegow jest na jakichs linkach??
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak jest na linkach to znaczy ze zmiana biegów nie odbywa sie za pomoca drazków i łaczników drazków a za pomoca linek wychodzacych od dzwigni zmiany biegów do mechanizmy zmian biegów skrzyni... jesli w swoim gti masz pod pompka hamulcowa takie drazki małe czy mówiac inaczej łaczniki takie to masz skrzynie na drazku a jesli masz takie 2 jakby przewody idace z tunela podłogi do skrzyni to masz na linki... jesla masz na drazki to szukaj na drazki... bo trzeba przerabiac.... ale chyba w mk4 jest na linki
czy ty chociaż w przybliżeniu orientujesz się ILE kosztuje NOWA skrzynia w ASO???lukas87 pisze:hehe...bo chcialbym wykombinowac cos takiego: kupic NOWA skrzynie G60 w ASO, przerobic ten caly wybierak i miec nowiutki komplet za cene zjechanej skrzyni od MK4... ...tylko jeszcze nie wiem ile by kosztowalo przerobienie tego wybieraka??...moze ktos wie gdzie mozna takie cos zrobic??
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
troche wiecej kosztuje niz 5kpln....
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.