Witam,
W golfie 3 3d nie moge otworzyć szyby od strony kierowcy. Nie wiem czy coś się stało z silnikiem, ale zanim zaczne rozszabrobywać drzwi wolę sie spytać. Po testach wyszło:
przełącznikem od strony kierowcy (ten podwójny do obu szyb; przełącznik ok - sprawdzony) nie mogę otworzyć ani lewych ani prawej szyby
przy próbie otworzenia lewej szyby (od kierwocy) za pomocą przełącznika kierowcy cos buczy ale nic sie nie otwiera
jeżeli chce za pomoca przełącznika kierowcy otworzyć prawą szybe (pasażer) to cisza - nic nie słychać - tak jakby przełącznik był odłączony; jeżeli włącze tak aby zamknąć lewą to słychac tylko takie stukniecie
dziwne jest to, że jak ta prawa szyba (pasażer) jest otwarta to przełącznikiem kierowcy mogę ja zamknąć
kuma ktos coś z tego? cos z silnikem? tylko czego nie mogę otwierać przełącznikiem kierowcy prawej szyby?
jak ktoś cos takiego miał i zna rozwiązanie to z góry dzieki
pozdr
Nie moge otworzyc szyby elektrycznej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie moge otworzyc szyby elektrycznej
Ostatnio zmieniony śr kwie 08, 2009 23:51 przez krzysiekp, łącznie zmieniany 2 razy.
krzysiekp
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master