Auto gasnie po nie calej minucie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Auto gasnie po nie calej minucie
Witam,
mam nastepujacy problem ktory ostatnio sie nasila - a mianowicie odpalam auto i po niespelna minucie gasnie a kontrolka od oleju mryga.
Czasami zaraz po odpaleniu zgasnie i tez kontrolka miga (w czasie w ktorym kontrolka mruga jak probuje odpalic auto to nie zapala) dopiero jak odczekam jakies 2 minuty i odpale to zapali
Dziwny problem moze ktos juz go przerabial i da mi jakies cenne wskazówki
Pozdrawiam
mam nastepujacy problem ktory ostatnio sie nasila - a mianowicie odpalam auto i po niespelna minucie gasnie a kontrolka od oleju mryga.
Czasami zaraz po odpaleniu zgasnie i tez kontrolka miga (w czasie w ktorym kontrolka mruga jak probuje odpalic auto to nie zapala) dopiero jak odczekam jakies 2 minuty i odpale to zapali
Dziwny problem moze ktos juz go przerabial i da mi jakies cenne wskazówki
Pozdrawiam
- silent_rob
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.

Nie bo skoro silnik przestaje się kręcić to pompa nie może działać. Nciskanie gazu ratuje silnik przed zgaśnieęciem? Bo jeśli nie to wymień filtr paliwa, a jeśli nie pomoże to pewnie pompa pada.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.

no tak bo zwyczajnie wygląda że po chwili pracy silnika zaczyna brakować benzyny w układzie. Ale odpisz czy jak przegazujesz to chodzi czy gaśnie mimo wszystko
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Problem zlokalizowany - po zdiagnozowaniu VAG-iem - okazuje sie ze mam jakis problem z immobilaizerem
temat do zamkniecia
temat do zamkniecia
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 11:29 przez Marooo9, łącznie zmieniany 1 raz.