gwint vw passat b5 fl tylna regulacja gwintu jak ja nazwac??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- cebul opole
- Nowicjusz
- Kontakt:
gwint vw passat b5 fl tylna regulacja gwintu jak ja nazwac??
posiadam zawieszenie gwintowane w passacie b5 fl kombi rok 2001 postanowiłem go troszeczke podniesc do góry zwłaszcza tył poniewaz za bardzo lezy (skrecony do zera) w weekend rozebrałem tył wyjałem sprezyne i nie wiem własnie jak nazwac ta czesc co sie reguluje wysokosc zawieszenia !!!!!! problem polega na tym ze nie da sie ryszyc sruby regulacyjnej jest wszystko tak zapieczone i postanowiłem kupic nowa regulacje tylko ne wiem jak ja nazwac prosze o info jak ta regulacje fachowo sie nazywa:) prosze o wiadomosc najlepiej na pw pozdrawiam
cebul
jest to po prostu regulacja do spreyzny i tyle nei ma fachowej nazwy innej... sprobuj to ruszyc nie takei rzeczy sie okrecało
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- cebul opole
- Nowicjusz
- Kontakt:
uzyłem wielu sposobów łacznie z imadłem, majzlem, zdrowym młotkiem wd 40 itd. za cholere nie da sie ruszyc, myslałem nad podgrzaniem tego materiału jak sie myle to mosiadz ale juz brak mi cierpliwosci wole bez meki kupic nowe tylko cos czuje ze bedzie ciezko cos takiego znalesc .... wszyscy sprzedaja w komplecie .....
cebul
po 1 ciezko po 2 jak co to chore ceny czasem
- cebul opole
- Nowicjusz
- Kontakt:
opalarka to malo da predzej palnik
a może kup Coca Cole? (żarcik taki)
ja bym zrobił to naraz w ten sposób
podgrzewając bym próbował odkręcić kręcąc śrubę raz w lewo raz w prawo, oczywiście dobrymi narzędziami a nie takimi z super marketu aby nie obrobiło śruby,
ja bym próbował wszystkimi sposobami, różne są środki penetrujące nie tylko wd40,
ja bym zrobił to naraz w ten sposób
podgrzewając bym próbował odkręcić kręcąc śrubę raz w lewo raz w prawo, oczywiście dobrymi narzędziami a nie takimi z super marketu aby nie obrobiło śruby,
ja bym próbował wszystkimi sposobami, różne są środki penetrujące nie tylko wd40,
to nie zart tak tez odkreca sie .. na noc do coli wlasniearturek320 pisze:a może kup Coca Cole? (żarcik taki)
- cebul opole
- Nowicjusz
- Kontakt:
generelnie problem polega w tym ze chce go podniesc jedynie z jednego powodu !!! na tylnym siedzeniu podczas jazdy nie da sie nawet piwa napic ....
(tak trzepie) strasznie mnie to irytuje dlatego mysle nawet nad wrzuceniem na tył ogrinalnej sprezyny wiadomo ze tył pójdzie w góre zobaczymy jak to wtedy bedzie wygladało bo nie mam cierpliwosc juz do tej sruby !!!!! ale na glebie niesamowicie sie prezentuje dlatego tez teraz jestem w kropce .....
[ Dodano: 24 Mar 2009 23:28 ]
[ Dodano: 24 Mar 2009 23:31 ]
(tak trzepie) strasznie mnie to irytuje dlatego mysle nawet nad wrzuceniem na tył ogrinalnej sprezyny wiadomo ze tył pójdzie w góre zobaczymy jak to wtedy bedzie wygladało bo nie mam cierpliwosc juz do tej sruby !!!!! ale na glebie niesamowicie sie prezentuje dlatego tez teraz jestem w kropce .....
[ Dodano: 24 Mar 2009 23:28 ]
[ Dodano: 24 Mar 2009 23:31 ]
cebul