Witam
Mam zamiar zmienić twardą dechę na miękka i mam pytanie odnośnie ssania w twardej desce jest taki guziczek za który się pociąga, a w miękkiej jest zaślepka czy jest jakiś patent jak umiejscowić tam tam ssanie,żeby było jak w twardej desce? Czy po prostu wystarczy zdjąć zaślepkę i wywiercić dziurkę na dźwigienkę ssania ?
Zmiana deski w dzwignia ssania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maniek8855
- Forum Master
Zmiana deski w dzwignia ssania
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2009 21:57 przez maniek8855, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek8855
- Forum Master
Ale dechy nie zmieniałeś tylko tak już było jak kupiłeś auto? Bo ja zakładam dechę od benzyniaka więc jest ta zaślepka nieszczęsna ale coś sie zrobihmm zdaje się, że musisz wyrzeźbić skoro nie ma, bo ja mam miękką dechę w td i jest ta wajcha od ssania na swoim miejscu...
To fajnie czyli wszystko pasuje na zasadzie p&p?Nic nie wiercisz. Z tyłu sa chyba 2 srubki i wywalasz zaslepke i wkładac siegno ssania.
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
Dokładnie moja decha tez jest z benzyniaka były 2 srubki z tyłu. Moze u ciebie jest inaczej ale jest to tylko zaslepka.
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2009 00:03 przez Viriss, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek8855
- Forum Master
Wielkie dzięki bo dechę kupuje jutro i chciałem wiedzieć jak to wygląda od wewnątrz, tak sie domyślałem,że pasuje ale chciałem sie upewnić, dzięki za pomocTo_mas pisze:tylko odkręcić zaślepke
przykręcana z tyłu na 2 wkręty na krzyżak
po zdjęciu zaśpelki masz gotowy otwór do włożenia dźwigni tzw ssania w TD
wszystko jest plug&play bez żadnych przeróbek