problem z abs/esp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z abs/esp
witam kolegów po raz kolejny zwracam się do Was o pomoc w naprawie autka dziś jest to golf 4 2000rok 1.9 tdi a mianowicie pompa abs zapaliła się i uległa stopieniu i częściowemu spaleniu , założyłem drugą o takich samych numerach sterownika i teraz nie mogę połączyć się z abs-em i nie ma możliwości jazdy bo jak zapomniałem dodać jest tam automatyczna skrzynia biegów Mam vaga 1551 i nie chcę się połączyć Czy po wymianie pompy abs/esp trzeba ją przypisać ? a kolejne pytanie jak to zrobić skoro nie mogę się połączyć (co można jeszcze sprawdzić prócz bezpieczników ,które są dobre) dziękuję i liczę na waszą pomoc
-
greg
greg, witam to nr vinu do tego golfa co się abs zgubił i nie widzi pompy WVWZZZ1JZ1W089183 ROK 2000-06-28 nadmieniam iż jest tam automatyczna skrzynia biegów bardzo proszę o pomoc bo za pompę wywaliłem kupę kasy i nie wiem czy jest dobra i co mogę jeszcze sprawdzic moj mail sadek1979@wp.pl lub tel 502761436 jak coś to proszę o smsa a ja oddzwonie BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE SIĘ MOIM PROBLEMEM