Lusterka elektryczne MK4

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Bolsik1988
Nowicjusz
Nowicjusz

Lusterka elektryczne MK4

Post autor: Bolsik1988 » pt lut 20, 2009 22:48

Witam mam takie zapytanie, ponieważ w moim MK4 jest taki przełącznik jak na zdjęciu, tyle że w miejscu podgrzewanych lusterek mam "0", jednakze nie w tym problem, interesuje mnie symbol po drugiej stronie, doczytalem sie ze jest to do elektrycznego skadania lusterek, jednak nie wiem jak to uruchomić i kiedy powinno zadziałać.. Dodam że lusterka bez żadnego problemu składaja mi się z zewnątrz ręcznie... Moje pytanie co oznacza ten symbol bo nie jestem pewien ? no i jezeli jest to elektroniczne składanie to jak uruchomić ? jak to działa ? Dzienkuje z gory za pomoc mam nadzieje ze juz takiego tematu nie bylo..

Obrazek

valerio
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: valerio » pt lut 20, 2009 22:52

Jest to składanie lusterek, a działa po przekręceniu pokrętła w daną pozycję. Jeżeli u Ciebie nie działa to najczęściej masz pokrętło lecz nie masz elektrycznie składanych lusterek, pomijam kwestię usterki.

valerio

Awatar użytkownika
Bolsik1988
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Bolsik1988 » pt lut 20, 2009 22:56

Tak właśnie myślałem bo nic mi nikt nie powiedział że jest w tym samochodzie więc, przypuszczam że nie mam opcji składanych lusterek, jedynie pokrętło, dzienkuje za szybką odpowiedź.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”