mam taki problemik mam u siebie zalozony zderzak z r32
zgubilem dzis jedna kratke lewa, w serwisie aby zamowic beda chcieli numer nadwozia.... po ktorym wyjdzie im fabnryczna kratka ze zwyklego zderzaka moze mi ktos namierzyc numer z takiej krateczki ?
z prawej strony mam kratke na ktorej sa dwa numery 1J0 853 666 J i 1J0 853 666 H niewiem czemu ale sa takei dwa nabite dodam ze jest to "pełna" kratka oczka ma zapelnione
drugie pytanie jest takie ze nad kratka w obu stron mam przyczepiona taka cienka listwe na cala dlugosc kratki i do tego przewod elektryczny niewiecie moze co to jest ?
Kratka zderzaka r32
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt:
Kratka zderzaka r32
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 22:38 przez tomekzabrze, łącznie zmieniany 1 raz.
- kwadrat
- Forum Master

- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Zagadaj z tym forumowiczem. Może ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/profile.php?mode ... ile&u=6599
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 23:00 przez kwadrat, łącznie zmieniany 1 raz.
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg

Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest

Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
- tomekzabrze
- Użytkownik

- Kontakt:
numer juz namierzylem jakbys ktos potrzebowal to
1J0 853 665 D B41
a jesli chodiz o ten kabel to chyba raczej nei bedzie od halogenow bo pewnie bylby to kabelek zakonczony wtyczka badz same kable a one sa wyprowadze na zewnatrz i taka listwa okolo 20cm na samej gorze kratki jest przczepiona.... sprobuje dzis zdjecie zrobic i wstawic bo ten temacik akurat mnie ciekawi
1J0 853 665 D B41
a jesli chodiz o ten kabel to chyba raczej nei bedzie od halogenow bo pewnie bylby to kabelek zakonczony wtyczka badz same kable a one sa wyprowadze na zewnatrz i taka listwa okolo 20cm na samej gorze kratki jest przczepiona.... sprobuje dzis zdjecie zrobic i wstawic bo ten temacik akurat mnie ciekawi