Nie dziala centralny zamek od srodka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
bradley
Forum Master
Forum Master

Nie dziala centralny zamek od srodka

Post autor: bradley » pt lut 06, 2009 17:44

Jako, ze mam nawyk zamykania samochodu od wewnatrz kiedy jade sam, tak i dzis naciskam rygielek a tu zamyka mi tylko drzwi od kierowcy. No to naciskam od strony pasazera i tylko drzwi pasazera zamyka.
Siedzac w samochodzie jak i na zewnatrz moge zamkac samochod na pilota, ale jak przekrece kluczyk w stacyjce to z pilota drzwi juz nie moge zamknac. Od zewnatrz dziala tez zamykanie wszystkich drzwi na kluczyk od kierowcy jak i od pasazera. Tylko, ze nie dziala od srodka bez uzycia pilota i kluczyka.
"Co sie stao"?
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 17:45 przez bradley, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » pt lut 06, 2009 18:22

zobacz sobie czy nie masz urwanego kabelka w gumowej przelotce między drzwiami a słupkiem od strony kierowcy

Awatar użytkownika
bradley
Forum Master
Forum Master

Post autor: bradley » sob lut 07, 2009 14:30

Problem rozwiazany. Urwany byl przewod w przelotce drzwi od kierowcy. Kolor czerwono-bialy.
W drzwiach pasazera przewod jest dobry, ale od srodka centralny nie dziala. Nie wiem czy tak ma byc czy tez nie, ale to przeciez kierowca ma rzadzic kiedy drzwi sa zamykane od srodka, wiec nie grzebie dalej.

VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”