odtwarzacz z USA ?do VW IV ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
odtwarzacz z USA ?do VW IV ?
Witam
moze ktos bedzie poinformowany bardziej w tym temacie ode mnie... czy odtwarzacz z USA bedzie pasowac/ dzialać na europejskich wersjach golfa ? moze zdjecie cos pomoze... http://www.pioneerelectronics.com/pna/p ... 38,00.html pozdra_VW_iam
moze ktos bedzie poinformowany bardziej w tym temacie ode mnie... czy odtwarzacz z USA bedzie pasowac/ dzialać na europejskich wersjach golfa ? moze zdjecie cos pomoze... http://www.pioneerelectronics.com/pna/p ... 38,00.html pozdra_VW_iam
VW golf 4ever !
pozdra__VW__iam
pozdra__VW__iam
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Co do pasowania do bedzie pasował bo wszystkie radia sa takie same.Ale tak jak koledzy mowią-nie bedzie ci odbierało wszystkich stacji,poniewaz w stanach masz inny zakres fal. Sam takie mam i odbiera tylko stacje ktore maja parzystą końcówke np. 88.4 , 96.8 Mniej wiecej 1/3 wszystkich stacji.Jest to troche uciążliwe ale przestrojenie kosztuje do 100zł.Mój soniak jest wart 1000zł i koles chciał 80zł za przestrojenie wiec z tym twoim pionkiem bedzie podobnie
moge ci tylko do tego jeszcze dodac ze radio z USA niebedzie mialo jeszcze funkcji RDS
[ Dodano: Sob Wrz 10, 2005 16:44 ]
[ Dodano: Sob Wrz 10, 2005 16:44 ]
to model tego twego sony (CDX 4000R) ktore kosztuje 1000zl?lolo_golf pisze:Co do pasowania do bedzie pasował bo wszystkie radia sa takie same.Ale tak jak koledzy mowią-nie bedzie ci odbierało wszystkich stacji,poniewaz w stanach masz inny zakres fal. Sam takie mam i odbiera tylko stacje ktore maja parzystą końcówke np. 88.4 , 96.8 Mniej wiecej 1/3 wszystkich stacji.Jest to troche uciążliwe ale przestrojenie kosztuje do 100zł.Mój soniak jest wart 1000zł i koles chciał 80zł za przestrojenie wiec z tym twoim pionkiem bedzie podobnie
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem