Nie działa odtwarzanie płyt :( Prosze o pomoc.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nie działa odtwarzanie płyt :( Prosze o pomoc.
Witam mam taki problem posiadam radio SilverCrest CRB (chyba 503) i tak radio cudo ale coś mu sie tej zimy stało i nie działa odtwarzanie płyt, takie ze sklepu to działaja ale tak mula tną itp.. MP3 wogle nie czyta. Mrozów dużych nie było moze max -10, co moglo sie stac??
[img]http://images49.fotosik.pl/176/3f87b803b0da2cd7.jpg[/img]
MK3 1.9TDI i mkniesz jak strzała
MK3 1.9TDI i mkniesz jak strzała
-
- Forum Master
- Kontakt:
- Wajcheusz
- Mały gagatek
- Kontakt:
a tak całkiem poważnie, jak chcesz to zapytaj ile nowy laser do tego cudeńka.
Ostrzegam nie przeraź się, z reguły laser to koszt drugiego radia, niestety "te" radia są tak robione, na sztukę,
Tak jak poprzednicy polecam kupno "firmowego" radyjka, może wydasz więcej, ale przy normalnej eksploatacji powinno starczyć na dłuuuuuuuuugo,
np do tej pory mam w użytku Blaupunkta na CD z 2001 roku, cały czas działa, bez żadnego problemu.
Ostrzegam nie przeraź się, z reguły laser to koszt drugiego radia, niestety "te" radia są tak robione, na sztukę,
Tak jak poprzednicy polecam kupno "firmowego" radyjka, może wydasz więcej, ale przy normalnej eksploatacji powinno starczyć na dłuuuuuuuuugo,
np do tej pory mam w użytku Blaupunkta na CD z 2001 roku, cały czas działa, bez żadnego problemu.
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!